0
0
0

Η φιλοσοφία μας

Αποτελεί το ορόσημο της εγχώριας παραγωγής και εφευρετικότητας.

Καθώς οι δεξιότητες και η τεχνογνωσία της χειροποίητης κατασκευής συνεχίζουν να έχουν μεγάλη αξία, είναι ο ίδιος ο ρόλος του εργαστηρίου ο οποίος αλλάζει. Η τεχνολογία εξελίσσεται στον υπέρτατο βαθμό και η επιθυμία για αυθεντικότητα αυξάνεται καθιστώντας το ρόλο της χειροποίητης κατασκευής ζωτικής σημασίας για τη σύγχρονη ζωή. Είτε παραδοσιακό είτε καινοτόμο, τέχνη ή επιστήμη, είτε παρουσιάζεται σε μια γκαλερί τέχνης είτε φυλάσσεται σε κάποιο κουτί ενός νιόπαντρου ζευγαριού, το χειροποίητο προϊόν έχει τη δύναμη να ικανοποιεί βαθιά.

Και το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι λίγη υπομονή και εκτίμηση.

NORITSU QSS-3801 HD

Επόμενης γενιάς υψηλής ευκρίνειας minilab σύστημα. Είναι ικανό να παράγει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με πιο αποδοτική ροή και χαμηλότερο κόστος. Είναι η ιδανική λύση για εκτυπώσεις μικρών και μεσαίων διαστάσεων.

Διαθέσιμα χαρτιά: Glossy, Luster, Silk
Διαστάσεις: 9 × 13 up to 30 × 90

DURST THETA 51

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής εκτύπωσης. Ο συνδυασμός ενός εκτυπωτή Laser υψηλής ταχύτητας με επιλεγμένη ανάλυση εξόδου 200 και 400 ppi και η σύνδεση μεγάλης ταχύτητας επεξεργαστή χαρτιού RA4 ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και παραγωγής. Κατάλληλο για εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους.

Διαθέσιμα χαρτιά: Glossy, Luster, Silk, Metallic
Διαστάσεις: Μεγάλες διαστάσεις

FRONTIER 500 DIGITAL LAB SYSTEM

Ένας επεξεργαστής εκτυπώσεων Fujifilm compact, ο Frontier 500 παράγει έως και 800 εκτυπώσεις 4R ανά ώρα. Εύκολος στη χρήση, εξαιρετικά γρήγορος και αξιόπιστος.

Διαθέσιμα χαρτιά: Glossy, Luster, Silk
Διαστάσεις: 9 × 13 up to 20 × 30

CANON IMAGE PROGRAF PRO-4000

Ο απόλυτος εκτυπωτής μεγάλου μεγέθους φωτογραφικών και fine art εκτυπώσεων με απαράμιλλη αξιοπιστία και παραγωγική δυναμική.

Παραδίδει εκτυπώσεις εκπληκτικής ποιότητας σε μέσα μέχρι 44’’, το σύστημα μελανιών 12 χρωμάτων LUCIA PRO και η κεφαλή εκτύπωσης 1,28’’ εξασφαλίζουν ζωντανά χρώματα, βαθύ μαύρο χρώμα, γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης και εξαιρετική ποιότητα.

DEVELOP INEO+ 2060

Ένας επόμενης γενιάς 4/C μηχάνημα το οποίο συνδυάζει την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία της ψηφιακής τεχνολογίας, με την ποιότητα που συναντάμε στις εκτυπώσεις offset. Προσφέρει αξιοπιστία και οικονομία σε ένα απαιτητικό περιβάλλον όπως είναι η υψηλής παραγωγής εκτυπώσεις.

MUTOH VALUEJET 626UF UV

UV εκτυπώσεις σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης σε μια ευρεία ποικιλία υλικών, εύπλαστα ή στερεά όπως ξύλο, γυαλί, πλαστικό, ακρυλικό, αλουμίνιο και πολλά ακόμα.

Συγκριτικά με τα “κλασικά” UV εκτυπωτικά μηχανήματα, η Mutoh LED UV τεχνολογία προσφέρει υπερσύγχρονα και ασφαλή ως προς το περιβάλλον πλεονεκτήματα: δεν παράγει όζον, δεν περιέχει βαριά μέταλλα όπως υδράργυρο και μόλυβδο.

Ακόμη, τα μελάνια και τα βερνίκια του Mutoh’s LED UV είναι εντελώς απαλλαγμένα από VOC, δεν περιέχουν επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρύπους (μη-HAP) και γι’ αυτό το λόγο δεν χρειάζονται σύστημα καθαρισμού αέρα.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
No products in the cart.