Μια έμπειρη ομάδα στελεχών είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές ανάγκες σας.

Γραφιστικές και σχεδιαστικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλα τα στάδια αναγκών μιας επιχείρησης, όπως σχεδιασμός λογότυπου, σαλονιών, προσκλητηρίων, εταιρικής ταυτότητας, επαγγελματικών καρτών, φακέλων, ετικετών, poster και πολλά άλλα. Από τα πρώτα σκίτσα ιδεών μέχρι το στάδιο της παραγωγής, η τεχνική μας κατάρτιση περιλαμβάνει την προετοιμασία των μοντέλων για το παραγωγικό στάδιο καθώς επίσης και την προετοιμασία της πρώτη ύλης. Μέγιστη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες και απαιτήσεις των πελατών μας με ακρίβεια και λεπτομέρεια ακολουθώντας μια file-to-factory διαδικασία.

Branding Design

Η ταυτότητα της επωνυμίας σας είναι αυτό που σας κάνει άμεσα αναγνωρίσιμο στους πελάτες σας. Σκοπός της είναι να διαφοροποιήσει την υπόσταση που αντιπροσωπεύει σε σχέση με άλλες, ώστε αφενός να εκφράζει την προσωπικότητα της επιχείρησής σας και αφετέρου να προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Business Cards

Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε υψηλής ποιότητας επαγγελματικές κάρτες. Κατανοούμε την φιλοσοφία σας και παρέχουμε ένα αποτέλεσμα αισθητικά σωστό, το οποίο παράλληλα δίνει σαφέστατα και άμεσα την πληροφορία που θέλετε να λάβει ο πελάτης σας.