Το εργαστήριό μας

Αποτελεί το ορόσημο της εγχώριας παραγωγής και εφευρετικότητας. Καθώς οι δεξιότητες και η τεχνογνωσία της χειροποίητης κατασκευής συνεχίζουν να έχουν μεγάλη αξία, είναι ο ίδιος ο ρόλος του εργαστηρίου ο οποίος αλλάζει.
Η τεχνολογία εξελίσσεται στον υπέρτατο βαθμό και η επιθυμία για αυθεντικότητα αυξάνεται καθιστώντας τον ρόλο της χειροποίητης κατασκευής ζωτικής σημασίας για τη σύγχρονη ζωή.
Είτε παραδοσιακό είτε καινοτόμο, είτε τέχνη ή επιστήμη, είτε παρουσιάζεται σε μια γκαλερί τέχνης ή φυλάσσεται σε κάποιο κουτί ενός νιόπαντρου ζευγαριού, το χειροποίητο προϊόν έχει τη δύναμη να ικανοποιεί βαθιά.

Αναδεικνύουμε το εργαστήριο ως κέντρο παραγωγής και δημιουργίας, είτε αυτό αφορά παραδοσιακές χειροτεχνίες είτε καινοτόμες τεχνολογίες. Ο ρόλος του εργαστηρίου έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, ανταποκρινόμενος στις εξελίξεις της τεχνολογίας, τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής και την αναζήτηση αυθεντικότητας και προσωπικής έκφρασης.

NORITSU QSS-3801 HD

Το Noritsu 3801HD ανήκει σε μια νέα γενιά υψηλής ανάλυσης συστημάτων minilab, C-Print, υγρών χημικών, σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των εργαστηρίων φωτογραφίας.

Αποτελεί τον πυρήνα της λειτουργίας του εργαστηρίου μας, παρέχοντας σταθερή απόδοση, προβλέψιμη ποιότητα και συνέπεια χρώματος. Το σύστημα διαθέτει εντυπωσιακή δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών σε πραγματική ανάλυση 640 dpi.

DURST THETA 51

Το Durst Theta 51 είναι ένα ψηφιακό, ολοκληρωμένο σύστημα C-Print, υγρών χημικών. Το σύστημα διαθέτει τον καταξιωμένο εκτυπωτή Lambda, που έχει εδραιώσει τη φήμη της εταιρείας στον παγκόσμιο χάρτη της επαγγελματικής φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης.
Το Durst Theta 51 έχει κατευθυνθεί προς την εκτύπωση φωτογραφιών γάμου και αναλαμβάνει τον ρόλο της ναυαρχίδας στο εργαστήριό μας. Διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό που συνεχώς προσαρμόζει την ποσότητα των pixel σε αναλύσεις HD. Αυτό επιτυγχάνει απαράμιλλη τονικότητα και τη δυνατότητα εκτύπωσης σε ακραίες φωτεινές ή σκοτεινές κλίμακες.

NORITSU QSS 3213 DLS

Το NORITSU QSS 3213 DLS είναι ένα υψηλής παραγωγής minilab που διαθέτει εξαιρετική ροή εργασίας. Εξοπλίζεται με μονάδα έκθεσης Laser της Noritsu, που παράγει λαμπερές εκτυπώσεις με ζωντανά χρώματα και ανάλυση 300dpi. Επιπλέον, μπορεί να εκτυπώσει εικόνες διπλού μήκους στις διαστάσεις 305×914 mm.

Το minilab αυτό παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα εργαλείων διόρθωσης, τα οποία βελτιώνουν την αντίθεση, την ευκρίνεια και ελαχιστοποιούν προβλήματα με την έκθεση, τον οπίσθιο φωτισμό και τη φωτογραφία με φλας.

albums’r us AUTOMATICA FE

Η “AUTOMATICA FE” της εταιρίας “albums’r us” αντιπροσωπεύει μια αξεπέραστη τεχνολογική επίτευξη στον χώρο της βιβλιοδεσίας ψηφιακών εντύπων και άλμπουμ.

Στο εργαστήριό μας, όπου η χειροποίητη κατασκευή είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας, η AUTOMATICA FE αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας παραγωγής. Αντί να αντικαθιστά την ανθρώπινη εργασία, συμπληρώνει και ενισχύει τη δημιουργικότητα του χειριστή της, προσαρμόζοντας τη διαδικασία στις απαιτήσεις κάθε παραγγελίας.

NOVAKON BCL-1006X LASER

Η Novakon BCL-1006X Laser Cutter είναι μια εξαιρετικά προηγμένη μηχανή κοπής και χάραξης Laser που σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στην Ελβετία. Αυτή η μηχανή διακρίνεται για την ακρίβεια της, με μια κεφαλή laser που προσφέρει εντυπωσιακή ακρίβεια εντοπισμού στα ≤+0.01mm. Η υψηλότερη ανάλυση σάρωσης στα 4000dpi της επιτρέπει να πραγματοποιεί χάραξη με απίστευτη λεπτομέρεια, καθώς μπορεί να χαράξει ακόμα και χαρακτήρες γράμματος με διαστάσεις 1.0mm x 1.0mm.

Αυτή η μηχανή ενσωματώνεται με άνεση σε ποικίλες εργασίες στο εργαστήριο, κόβοντας, χαράζοντας και διαμορφώνοντας υλικά με διάφορες σκληρότητες, συστάσεις και υφές. Η απόλυτη ακρίβεια στον έλεγχο του βάθους χάραξης καθιστά αυτή τη μηχανή πρακτικά ένα CNC router, επιτρέποντας σε κάθε τεχνίτη να εκμεταλλευτεί το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων της μηχανής Laser Novakon.

CANON IMAGE PROGRAF PRO-4000

Ο εκτυπωτής CANON imagePROGRAF PRO 4000 ανήκει στην κατηγορία των φωτογραφικών εκτυπωτών μεγάλου φορμάτ. Αυτός ο εκτυπωτής εντυπωσιάζει με την εξαιρετική του απόδοση, χρησιμοποιώντας 12 διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσει εκτυπώσεις που είναι τόσο ευκρινείς όσο και φυσικές στην όψη τους, κάνοντας τις ιδανικές για επαγγελματικές φωτογραφίες.
Η CANON έχει αναπτύξει δύο σημαντικές τεχνολογίες για αυτόν τον εκτυπωτή, το “Input-output” και το “Crystal-fidelity”, τα οποία εξασφαλίζουν ότι οι εκτυπώσεις αντανακλούν με ακρίβεια αυτό που ο φωτογράφος είδε στην φωτογραφική μηχανή του κατά τη λήψη. Αυτό δημιουργεί ένα εντυπωσιακό επίπεδο ακρίβειας στην αναπαραγωγή των χρωμάτων και των λεπτομερειών.

DEVELOP INEO+ 2060

Η εμπειρία μας στον τομέα και η δέσμευσή μας για την ψηφιακή εξέλιξη μας οδήγησαν στην επιλογή του εκτυπωτή KONICA-MINOLTA DEVELOP ineo+ 2060. Αυτό το αξιόπιστο μηχάνημα βαρέως φόρτου χρησιμοποιεί την τεχνολογία μελανιών ξηρογραφίας για να διασφαλίσει σταθερή ποιότητα χρώματος και εξαιρετικό φινίρισμα σε κάθε εκτύπωση.

Ο ineo+ 2060 είναι επίσης ευέλικτος όσον αφορά τα χαρτιά, διαστάσεις και επικαλύψεις, επιτρέποντάς μας να δημιουργούμε ποικίλα έντυπα όπως προσκλητήρια, κάρτες, δίπτυχα, φυλλάδια και άλλα

ERICK UV Printer 6090 A1+

Ο εκτυπωτής ERICK UV 6090 A1+ αποτελεί την απόλυτη επιλογή για όγκους εκτυπώσεων μεσαίας έως μεγάλης κλίμακας. Αντίθετα με τους ανταγωνιστές του, αυτός ο εκτυπωτής διακρίνεται για την δυνατότητα συνεχούς εκτύπωσης λευκού μελανιού χωρίς διακοπές, προσφέροντας ομαλή ποιότητα εκτύπωσης.

Ο ERICK UV 6090 A1+ είναι προσαρμόσιμος σε πολλά υλικά και μπορεί να εκτυπώσει απευθείας σε οποιοδήποτε υπόστρωμα, είτε αυτό είναι άκαμπτο είτε εύκαμπτο. Το αποτέλεσμα είναι άμεση στερέωση των εκτυπώσεων, ανεξάρτητα από το υλικό, όπως ξύλο, PVC, ακρυλικό, δέρμα, γυαλί, κρύσταλλο, κεραμικά, λάτεξ, αλουμίνιο, χαλκό, μέταλλο, πλαστικά κ.λπ. O εκτυπωτής διαθέτει υψηλή ανάλυση έως 2880 dpi και ενσωματώνει την τεχνολογία μεταβλητής κουκκίδας για ευκρινή απόδοση μικρών γραμματοσειρών κειμένου.

FASTBIND Pureva XT

Το FASTBIND Pureva XT είναι μια βιβλιοδετική συσκευή θερμής τήξης, η οποία λειτουργεί με κόλλες EVA και κόλλες PUR. Με απόλυτη ευελιξία στη μετάβαση ανάμεσα στα δύο υλικά, αυτή η συσκευή εξυπηρετεί τον χειριστή της και ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Αυτή η βιβλιοδετική μηχανή παράγει βιβλία με σκληρό ή μαλακό εξώφυλλο, δένει βιβλία με ταινία και παράγει σχιζόμενα σημειωματάρια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βιβλιοδέσιμη παραγωγή φωτογραφικών βιβλίων, περιοδικών, πολυσέλιδων φυλλαδίων και ευχολόγιων.

POLAR D 80

Η POLAR D 80 ανήκει στην κατηγορία των μηχανών κοπής και σχεδιάστηκε ειδικά για αντοχή και αξιοπιστία σε επαγγελματικές εφαρμογές. Οι πολλές επιλογές διαμόρφωσης, μας επιτρέπουν να έχουμε τη δική μας προσαρμοσμένη μηχανή, σχεδιασμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή ενσωματώνεται απροβλημάτιστα στη ροή εργασιών του εργαστηρίου, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και την πρακτικότητα της χρήσης.
Η ενσωματωμένη οθόνη οπτικοποιεί την διαδικασίας κοπής και παρέχει στον χειριστή μια γραφική ένδειξη του χειρισμού του υλικού.