Flushmount Album

“Υψηλής ποιότητας χειροποίητα ψηφιακά άλμπουμ με παραδοσιακές μεθόδους βιβλιοδεσίας”.

Υπάρχει μια μοναδικότητα στα χειροποίητα άλμπουμ που παραμένει αναντικατάστατη: Η αίσθηση των σελίδων, η υφή των υλικών, η ανυπολόγιστη αξία του να κρατάς στα χέρια σου μια ιστορία. Κάθε στιγμή που απαθανατίζεται είναι μοναδική και ανεπανάληπτη. Τα άλμπουμ, δημιουργούν αφηγήματα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μας. Όπως γάμοι και βαφτίσεις, μέχρι τις απλές στιγμές της καθημερινότητας. Δίνουν σάρκα και οστά στις αναμνήσεις.

Leatherette Love collection

“Όταν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση αντικαθιστά ενεργά την παραδοσιακή”.

Ποικιλία χρωμάτων, ανθεκτικότητα με την πάροδο του χρόνου και ένα αποκλειστικό φινίρισμα Reϊgn Lab στην επιφάνεια του υλικού. Χρυσή τομή μεταξύ καινοτομίας και βιωσιμότητας.

Philosopher’s Rebellion collection

“Νιώστε την πολυτέλεια και την απόλυτη αποκλειστικότητα”.

Αποτυπώνουμε την εγγενή ακεραιότητα της κομψότητας και ενισχύουμε την ελκυστικότητά της. Η τεχνογνωσία μας ανταποκρίνεται στην ατομικότητά σας, αντικατοπτρίζοντας το στυλ και την πολυπλοκότητα του έργου σας.

Στη σειρά υπάρχουν τα εξής προϊόντα

Knit Style collection

“Διατήρησε την ανάμνηση και παρουσίασε την με στυλ”.

Η συλλογή μας φέρει μια ξεκάθαρη υπογραφή με χειροποίητα υφάσματα που εξασφαλίζουν άνευ προηγουμένου ποιότητα. Ζωντανά χρώματα και πολυτελείς υφές, που θα εμπνεύσουν τη δημιουργικότητά σας και θα σας προσφέρουν ατελείωτες επιλογές έργου.

The Old School Canvas collection

“Η ζωή είναι ένας καμβάς και ο καθένας μας είναι το αριστούργημα”.

Μια δυναμική γραμμή προϊόντων, βασισμένη σε φυσικό βαμβακερό καμβά με μοναδικά Reϊgn Lab σχέδια. Αντοχή, μακροζωία και ματ φινίρισμα είναι ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά.

Forrest Secret collection

“Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος.. να αγαπάμε την φύση και να κατανοούμε την τέχνη”.

Η μινιμαλιστική ξύλινη γραμμή μας είναι γεμάτη ψίθυρους & αρώματα. Το ξύλο είναι πιο ανθρωπογενές υλικό από όλα & ή συγκεκριμένη συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα μυστικά του δάσους.

Acrylic Romance collection

“Η ομορφιά αποκαλύπτεται όταν το φως προέρχεται από μέσα σου”.

Ακριβής και λαμπερή, δύο έως τρεις φορές ισχυρότερη από γυαλί, ανθεκτική στη θραύση και τέλεια διαμορφωμένη, η συγκεκριμένη συλλογή μας θα ενισχύσει και θα ικανοποιήσει την πιο μινιμαλιστική προτίμηση.

Στη σειρά υπάρχουν τα εξής προϊόντα

Back to the 80’s collection

“Βινύλιο, Studio 54, Punk, Disco και μια ακμάζουσα εποχή, εξακολουθεί να θεωρείται ως μια από τις πιο νοσταλγικές για την αυθεντικότητά της”.

Ένας τρόπος συγκέντρωσης στα στοιχεία που χρήζουν αλλαγής και εξέλιξης, έτσι ώστε να τα συνδυάσετε και να ταιριάξετε τέλεια με την σύγχρονη εποχή.
Διαχρονικά υλικά όπως βινύλιο, τζήν, pop art σχέδια και άλλα.

Wishbook

Προσφέρουμε δυο τύπους Βιβλίων Ευχών. Στον πρώτο, η βιβλιοδεσία είναι layflat με ψηφιακή εκτύπωση και σκληρό εξώφυλλο που επιτρέπει στις σελίδες να ανοίγουν πλήρως ώστε οι φωτογραφίες και οι ευχές να παρουσιάζονται εύκολα.
Στον δεύτερο τύπο, το εξώφυλλο είναι επίσης σκληρό με μπλοκ στο εσωτερικό του για να τοποθετούνται απευθείας φωτογραφίες στιγμής. Το στυλ του βιβλίου ευχών έχει έναν vintage χαρακτήρα, που προσφέρει μια πιο κλασική και ρετρό αισθητική στο γεγονός.

Στη σειρά υπάρχουν τα εξής προϊόντα

Coffee Table Collection

Εναλλακτικό και σύγχρονο είδος άλμπουμ με σκληρό εξώφυλλο. Η εκτύπωση είναι ψηφιακή και γίνεται απευθείας ανά σελίδα με χρήση διαφόρων τύπων χαρτιών όπως Velvet, Tella Fine Constellation κλπ. Συνδυάστε μια προσιτή και πιο σύγχρονη λύση. Κατάλληλο για newborn φωτογραφίσεις, εγκυμοσύνη, family portrait και άλλα project.

Στη σειρά υπάρχουν τα εξής προϊόντα