Η reign-lab στο Capture Convention

Στο φετινό Capture Convention, το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία το Σωματείο Φωτογράφων Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας η Reign Lab είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους εξαιρετικούς φωτογράφους και επαγγελματίες του χώρου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, είχαμε την τιμή να παρουσιάσουμε τις προηγμένες τεχνολογίες και τις καινοτομίες μας στον τομέα της φωτογραφίας. Η ενεργή μας συμμετοχή μας έδωσε τη δυνατότητα να συνδεθούμε με επαγγελματίες που μοιράζονται το πάθος μας για την εξέλιξη της τέχνης της φωτογραφίας.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το Σωματείο Φωτογράφων Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας για την άψογη οργάνωση του Capture Convention και την ευκαιρία που μας παρείχε να συνεισφέρουμε στην ενδυνάμωση του φωτογραφικού κοινού.

Στη Reign Lab, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να πρωτοτυπούμε και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας λύσεις που ενισχύουν τον δημιουργικό χώρο της φωτογραφίας. Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του χώρου και να υποστηρίξουμε την ανερχόμενη γενιά φωτογράφων.

Ευχαριστούμε θερμά για την ευκαιρία και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτό το εποικοδομητικό ταξίδι στο χώρο της φωτογραφίας.

Share